Találd meg az utad a vendégekhez

Turizmus Lounge

Turizmus Lounge

COVID biztos éttermi élménycsomag?

Avagy a 10.000 lépés Kehidakustányban születése

2021. február 24. - Turizmus Lounge

Bizonyos, hogy a pandémiás időszakot még sokáig fogjuk emlegetni és tanulmányozni. Milyen utóhatásai, termékei, új szolgáltatási formái maradnak velünk és melyek fognak elhalványulni? 

Elkeserítő látni a közösségi médiában, hogy éttermek búcsúznak el vendégeiktől VÉGLEG. Én is érintett vagyok a témában hiszen a cég, amelynél Kehidakustányban dolgozom, egy éttermet és két szálláshelyet üzemel. Saját bőrömön érzem a turizmus fájdalmát. 

A korlátozások bevezetésével az éttermek vagy felakasztották kötényükkel együtt az üzletkulcsot a fogasra, vagy az ételkiszállítás dzsungelébe léptek, ahol új, ismeretlen feladatok és kihívások hada teszi kalandossá mindennapjaikat. Mi ez utóbbit választottuk és így lettünk "mi soha nem adunk napi ajánlatot" és "aki éhes az biztos eljön érte" étteremből legfinomabb napi ajánlatos étterem, 11 km-es körön belül ingyenes kiszállítással. Sokat kaptunk és kapunk ettől az időszaktól, soha nem volt ilyen összetartó a csapatunk és közelebb kerültünk a helyi közösséghez is. Az út nem volt ilyen egyszerű, de a csapatszellem és a vendégek pozitív visszajelzései átsegítenek minket a nehéz időszakon.

Várjuk már nagyon az "újranyitást", ahogy mindenki. Azonban joggal aggódom azon, hogy mi lesz velünk ősszel? Lesznek-e korlátozások? Ennek okán mindenképp szerettem volna olyan szolgáltatásokat az étteremhez kapcsolni, amely:

  1. Élményt ad.
  2. Nem csak az étterem, de a falu jó hírét is viszi.
  3. Az egészséges életmódra ösztönöz.
  4. Közösséget épít, amely hozzánk mint étteremhez és Kehidakustányhoz köthető.
  5. A korlátozások alatt és után is értékesíthető.

Így a túrázás és a helyi kulturális értékek tiszteletéből született meg a 10.000 lépés Kehidakustányban ötlete, amely a falu 10 nevezetes pontját érinti. 

Az ötletet megvalósítás követett. Leléptük a túrapontokat, hogy hány lépés és ez alapján lett megszerkesztve a térkép. Az élménycsomagba 1 pizzát, egy üdítőt, a térképet, egy 10.000 lépés Kehidakustányban karkötőt és egy hűtőmágnes oklevelet raktunk, amely igazolja, hogy megtették a távot. A beharangozását nagy érdeklődés követte, amely már hozott kisebb csoportokat is.

10_000_lepes_magnes.jpg

A következő lépés a helyi szállásadóknak való kiajánlás lesz, amelyet a félpanziós ajánlatunk mellett kínálhat az érdeklődőknek az újranyitás alkalmával. 

A legfontosabb, hogy van egy COVID biztos szolgáltatásunk/ajánlatunk, amelynek a pandémia sem állhatja útját. 

Neked már van COVID biztos ajánlatod? Oszd meg velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://turizmuslounge.blog.hu/api/trackback/id/tr1616437972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása